8

Komentari (8)

Prazina
Koliko trebaš biti smeće, koliki odron od čovjeka i fudbalera, a i koliko bezobrazan i glup kad na gostujućem stadionu ideš da slaviš gol ispred tih protivničkih domaćih navijača? I kao nije svjesna provokacija?
MaDaj
Velkom tu Boznija ... sta ima veze baklje i sve to kad je kazna 1000 Km... Kada bih samo jedno kolo udarili 25,000$ zbog baklji i slicnih gluposti uvjeren sam da bi stadioni bili puno sigurniji i u veoma kratkom roku puniji.. ali neeee nije to bitno, nije bitno da na utakmicu izadju normalni ljudi koji su tu da se zabave, vaznije je da ovi debili krse mir i unistavaju sve sto je iole dobro. Ko nas ebe? Sami Sebe !!! treba biti slogan BH Sporta.
Ljacmu1
Ovo nije Bosna
MaDaj
Ako se zbuniš i ne znaš više ko si, pogledaj na pasoš, on ime tvoje države nosi.
Ludilo_brale
Nije pasoš nego putovnica . I da , piše mi Hrvatska . I nećeš vjerovati , s njom možeš svuda po svijetu .. ti sa svojom ?
Hooruk
Mozes svugdje sa njom ali nigdje ne mičeš iz krša, ni u hrvatsku nisi dobro dosao,dapače, u hrvatsku pogotovo nisi dobro dosao, otamo vam govore “vi ste najveci hrvati ali neka vas tamo u BIH”.
MaDaj
svijetu zakaj ne Svitu ?
RodjeniRA
Sve je to seksi za pitovnice i dualno drzavljanstvo samo kako kanis odnijeti Bosnu iz Bosne? Aa fašisto?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.