Hebibović pogodio za 1:2, a onda Škripari bakljama gađali igrače Sarajeva

Meč kratko prekinut

Hebibović pogodio za 1:2, a onda Škripari bakljama gađali igrače Sarajeva

E. Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva igraju trenutno u gostima protiv Širokog Brijega meč osmine finala Kupa BiH.

Široki je odlično počeo utakmicu i poveo u 31. minuti kada je Dino Ćorić zatresao mrežu gostiju. No, Sarajevo je uspjelo da dođe do preokreta.

Gosti su poravnali na 1:1 već u 37. minuti kada je Šabanović postigao sjajan gol.

Do preokreta Sarajevo stiže u 60. minuti. Miškić je napravio nevjerovatnu grešku, a to je iskoristio Hebibović koji pogađa za 1:2.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nakon toga igrači Sarajeva su slavili gol ispred navijača Širokog koji su ih zasuli bakljama. Na svu sreću baklje nisu pogodile igrače Sarajeva, te je nakon kratkog prekida utakmica nastavljena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Koliko trebaš biti smeće, koliki odron od čovjeka i fudbalera, a i koliko bezobrazan i glup kad na gostujućem stadionu ideš da slaviš gol ispred tih protivničkih domaćih navijača? I kao nije svjesna provokacija?
4 6
MaDaj
Velkom tu Boznija ... sta ima veze baklje i sve to kad je kazna 1000 Km... Kada bih samo jedno kolo udarili 25,000$ zbog baklji i slicnih gluposti uvjeren sam da bi stadioni bili puno sigurniji i u veoma kratkom roku puniji.. ali neeee nije to bitno, nije bitno da na utakmicu izadju normalni ljudi koji su tu da se zabave, vaznije je da ovi debili krse mir i unistavaju sve sto je iole dobro. Ko nas ebe? Sami Sebe !!! treba biti slogan BH Sporta.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi