Hector Bellerin se vratio na teren nakon devet mjeseci

Oporavio se od povrede

Hector Bellerin se vratio na teren nakon devet mjeseci

E. Čaušević

Španski fudbaler Hector Bellerin zadobio je tešku povredu koljena početkom ove godine.

Bellerin je krajem januara ove godine pokidao ligamente i već tada je bilo jasno da ga očekuje dug oporavak. U Arsenalu su strpljivo čekali da se Španac u potpunosti oporavi i nisu željeli da žure s povratkom na teren.

Međutim, nakon devet mjeseci Bellerin se konačno vratio i uskoro bi se mogao naći u ekipi Unaija Emeryja. Bellerin je sinoć igrao za U23 sastav londonskog kluba, te je na terenu provao 62 minute.

Španac inače igra na poziciji desnog beka koja je bila veliki problem u igri Arsenala nakon njegove povrede. No, Bellerin bi se uskoro trebao vratiti u ekipu i konačno riješiti Emeryjev problem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon 255 dana konačno je došao trenutak da se vratim. Ne mogu vam opisati koliko mi je ovo nedostajalo", poručio je Bellerin nakon utakmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Tresu se ekipe od 6 mjesta pa na DOLE...strasni HECTOR..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi