16

Komentari (16)

gaziiiiJAaaa
Tresu se ekipe od 6 mjesta pa na DOLE...strasni HECTOR..
Mirso12212
Ali zašto toliko pišeš činjenice o Arsenalu??
yossarian
@MiaGazija Khalifa Je li se tebi treslo zadnjih dana? Koliko golova si primila? Nisam baš primjetio da si bila aktivna na sportsport.ba.
gaziiiiJAaaa
Moj samiAm, sakeArsenal..zato sto prokleto volim ISTINU..
gaziiiiJAaaa
Simpatican lik je ovaj yossarian, tacnije to je DOKTOR U MASTI, ili ti SakeArsena, drNele, Mirso i svi ostali provaljeni profili..
Mirso12212
Baš nedavno (prije 2 sata) si imao vijest o igračima Rome, što malo ne pišeš činjenice na njihovoj objavi, ni oni nisu velikani, nemaju KLEMPU?
Mirso12212
I šta ti je više sa tim komentarisanjem profila? Lijepo sam ti rekao i priznao da sam SamiAm ali kunem se ALLAHOM da nisam ovi ostali
gaziiiiJAaaa
Ne vjerujem ti sa si do mene u Safu..nemoj ti ALLAHA da spominjes, toliko PROSTSKLUKA si izgovorio MENI, da ne znam ni sto ti pokusavam nesto objasniti..ne raspravljam vise sa PROSTACIMA, Sellam..
yossarian
@MiaGazija Khalifa Ko o čemu, Khalifa o prostaklucima. Koji velikan ti je najdraži?
Mirso12212
Ti češ mi zabraniti? Nećeš ALLAHA MI
Mirso12212
I nauči pisati..
Mirso12212
Mirso12212
Gazija ****a mrtva
yossarian
@MiaGazija Khalifa Ti prokleto voliš VELIKANE, ne ispuštaš ih iz usta.
dr.nele
GDJE SI GADIJOOOOOO MEĐEDE BRDSKOPLANINSKI
dr.nele
MIRSO GORI SI TI OD OVOG IDIOTA GADIJE ŠTAŠ MU SE PRAVDATI BOLAN ČOVJEK JE BOLESTAN PROZIVA NIKOVE VIDI DA MU NE PIŠEMO POJEDINI PRIMJERICE JA I NIJE U CENTRU PAŽNJE LIK IMA ODD SINDROM 100% BOLESNIK KO FOL NJEMU NEŠTO ZNAČI ALLAH PA SE KUNE NJIM IDIOT JA MU POSLAO HADIS ON IDIOT NEPOŠTUJE OVAKVI KAO GADIJA SU LICEMJERI PODLOGA DŽEHENEMA AKOBOGDA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.