Henderson izjavom pred finale pokvario dobro raspoloženje navijačima Liverpoola

Valjda će zaboraviti do sutra navečer

Henderson izjavom pred finale pokvario dobro raspoloženje navijačima Liverpoola

Kapiten Liverpoola Jordan Henderson iznervirao je navijače ovog kluba izjavom pred finale Lige prvaka. 

Redsi su nakon 11 godina konačno ponovo dočekali da igraju veliko finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, a protivnik u meču desetljeća bit će Real Madrid.

Henderson je dva dana prije utakmice govorio o fudbalerima koji su mu dali inspiraciju u mlađim danima i koji su uticali na to da danas postane to što jeste. Tom prilikom je u prvi plan stavio legendu Liverpoola Stevena Gerrarda, ali je dodao još tri imena od kojih se dva neće svidjeti navijačima Liverpoola. Naravno, razlog je taj što je riječ o legendama Manchester Uniteda.

"Uvijek sam oko sebe imao sjajne ljude koji su mi pomagali da se osjećam dobro, poput porodice ili prijatelja. Osim Gerrarda, koji je imao ključnu ulogu u mom razvoju, izdvojio bih Kevina Balla, Royja Keanea i Steve Brucea. Svi su bili lideri i imali su veliki uticaj na mene dok sam ih gledao", poručio je kapiten Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, navijači Liverpoola su ovih dana raspoloženiji nego ikada i sigurno da je spominjanje Steve Brucea i Royja Keanea od strane njihovog kapitena loše uticalo na njih. Ipak, sigurno je da će se sve zaboraviti do sutrašjeg spektakla u Kijevu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi