Henderson se vratio treninzima Liverpoola

Spreman za dvije sedmice

Henderson se vratio treninzima Liverpoola

Liverpool je pod vodstvom Jürgena Kloppa ugledao svjetlo nakon pobjede u 11. kolu nad Chelseajem (1:3).

Njemački trener je imao razloga za zadovoljstvo, a kao šlag na tortu dolazi i "pojačanje" u veznom redu u liku 25-godišnjeg Jordana Hendersona.

Naime, kapiten Liverpoola vratio se treninzima kako bi povratio fizičku snagu nakon povrede metatarzalne kosti i očekuje se da bude u potpunosti spreman za dvije sedmice, tačnije nakon reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prošle sezone Henderson je odigrao 54 utakmice u svim takmičenjima i postigao sedam pogodaka za Liverpool. Njegovu kvalitetu i zalaganje na terenu prepoznao je bivši trener Brendan Rodgers koji mu je odlučio dati kapitensku traku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.