Klopp fantastičnom reakcijom na treningu nasmijao igrače

Ponudio naočale svom fudbaleru

Klopp fantastičnom reakcijom na treningu nasmijao igrače

Jurgen Klopp je još davno pokazao da je potpuno drugačiji od ostalih trenera na svijetu. Njemački stručnjak nikada nije u centru skandala, svoj posao obavlja pošteno i u njemu uživa do kraja.

Karizmatični Klopp nema običaj probleme rješavati kritikama i vikanjem na svoje igrače. On to radi na drugi način i uvijek s osmijehom na licu.

Tako je današnji trening Liverpoola obilježila zanimljiva situacija u kojoj je Klopp samo potvrdio o kakvom se čovjeku radi.

Jedan od fudbalera Liverpoola je napravio jedno pogrešno dodavanje, a reakcija novog menadžera kluba sa Anfielda bila je fantastična.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je skinuo naočale sa glave i ponudio ih svom fudbaleru, a šala je odlično prihvaćena među svim igračima koji su prisustvovali treningu.

e371VtAzpAV

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.