Hendikep na Marakani? Kladionice daju zanimljive kvote na Liverpool
Redsi na Marakanu dolaze kao apsolutni favoriti, a ostaje da se vidi hoće li ih poremetiti vatrena atmosfera na stadionu?

Nekoliko zanimljivih opcija

Hendikep na Marakani? Kladionice daju zanimljive kvote na Liverpool

Crvena zvezda će večeras odigrati svoj drugi domaći meč u Ligi prvaka ove sezone, a protivnik teško da može biti atraktivniji - Liverpool.

Redsi u Beograd dolaze kao apsolutni favorit, čemu svjedoči i kvota 1,23 koju MOZZART daje na goste sa Anfielda.

Međutim, mnogo je zanimljivije pogledati kakve koeficijente je MOZZART odredio na hendikep na Liverpool (pobjeda sa dva ili više gola razlike), ali i opciju iz 2 u 2 (gost vodi na poluvremenu i pobjeđuje na kraju).

Kvota na Crvenu zvezdu iznosi 12, dok se dvoznak 1X nagrađuje kvotom 4,20.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zvezda do kraja Lige prvaka ima odigrati još tri utakmice, a ako vjerujete da na barem jednoj od njih neće primiti gol - kvota je fantastična.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi