Hendikep za Valenciju i Portugal: Povrijedio se Goncalo Guedes

Tri sedmice van stroja

Hendikep za Valenciju i Portugal: Povrijedio se Goncalo Guedes

Portugalski krilni napadač Goncalo Guedes neće po dobrom pamtiti sinoćnji duel sa Barcelonom, iako je njegov tim neočekivano izvukao bod (1:1).

Guedes je zbog povrede morao izaći iz igre već u 12. minuti kada ga je zamijenio Cheryshev, a Valencia je danas potvrdila da će 21-godišnji Portugalac biti van stroja minimalno tri sedmice.

Goncalo Guedes je povrijedio aduktor i propustiot će utakmice Portugala sa Poljskom i Škotskom, a najvjerovatnije i duele Valencije protiv Leganesa, Young Boysa i Athletic Bilbaa.

Sjajni Portugalac ovu sezonu nije otvorio na najbolji način, pošto je na prvih sedam utakmica i dalje bez golgeterskog učinka. Sve što je uradio je jedna asistencija.

Top Komentari

amadeus21
drugu godinu zaredom ga Barcelonini idioti povređuju..da je ostao na terenu sinoć, ne bi cigani osvojili bod...puta barca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti