Henry: Liverpool je prvak, pitanje je samo kada će osigurati naslov

Hvalio Redse

Henry: Liverpool je prvak, pitanje je samo kada će osigurati naslov

E. Škorić

Thierry Henry smatra da je Liverpool novi prvak.

Liverpool je pobjedom nad Leicesterom stigao do +13 nakon 18 kola Redsi imaju 17 pobjeda i jedan remi.

Teško je očekivati da će da se desi neko čudo i da na Anfield nakon 30 godina ne dođe titula, a tako smatra i bivši igrač Arsenala Thierry Henry.

''Kad dođu na gostovanje Leicesteru i pobijede na ovakav način, onda se više ne postavlja pitanje da li će osvojiti titulu, nego u kojem trenutku će je osigurati'', rekao je Henry, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

''Ne treba biti posebno pametan pa vidjeti da su iznad svih ove godine i vjerujem da mogu da ostanu neporaženi. Nastaviću to da potenciram, ne zbog Arsenala i našeg uspjeha, već zbog toga što bi to bio nevjerovatan poduhvat.''

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Jos pola sezone, pa krenu povrede, pa crveni kartoni, pad forme koji je ko njih zabiljezen od 90tih pred kraj sezone..... rano je za tu prognozu, sad ce seici potrosit milijardu bar.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije