Hernandez nezadovoljan statusom u West Hamu

Želi promijeniti klub

Hernandez nezadovoljan statusom u West Hamu

Epizodi Javiera Hernandeza u West Hamu će, po svemu sudeći, doći kraj na kraju sezone.

Popularni Chicharito je u londonski klub stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Bayera, no svojim statusom, odnosno minutažom koju ima kod Davida Moyesa, nije zadovoljan.

Prema pisanju engleskih medija, Hernandez razmatra mogućnost da napusti West Ham nakon godinu dana i karijeru nastavi u klubu u kojem će biti standardan prvotimac, no za sada nije poznato gdje bi mogao da ode.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za usluge ovog 29-godišnjeg čileanskog fudbalera prethodnih mjeseci se najviše interesovao Bešiktaš.

Hernandez je ove sezone za West Ham, računajući sva takmičenja, odigrao 30 utakmica i pritom postigao osam pogodaka. U posljednje vrijeme priliku dobija isključivo s klupe, a kao što rekosmo, uloga džokera nije ono što želi.

Top Komentari

Nanac
Cileanac???? Aferim majstore, zamolio bih nekoga s ovog sajta da barem uvedete kontrolu I korekturu tekstova prije objave, nemojte na banalnostima da padate, dečko je meksički reprezentativac.... Nije neki prosječni anonimus, trebali biste malo edukovati radni kadar....... od vas čitaoci dosta uce,neucite djecu krivim stvarima
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi