U West Ham dovode golmana samo da pokažu Hartu koliko je "propao"

Neće ostati u Londonu

U West Ham dovode golmana samo da pokažu Hartu koliko je "propao"

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart ljetos je stigao u West Ham na posudbu iz Manchester Cityja i sigurno nije ni slutio da će ovo za njega biti jedna od najgorih sezona u karijeri.

Nakon što je Pep Guardiola stigao na Etihad postalo je jasno da za Harta više nema mjesta. Prošle godine je bio veoma dobar u Torinu, a onda je odlučio da se vrati u Englesku i izabrao je da njegov novi tim bude West Ham.

Iako je na početku sezone bio standardan već nekoliko mjeseci Hart "grije" klupu u londonskom klubu. Gotovo je sigurno da će propustiti Svjetsko prvenstvo, a West Ham mu je sada zadao novi udarac.

Čelnici kluba nemaju namjeru da otkupe njegov ugovor na kraju sezone i čini se da jedva čekaju da ga se riješe. Navodno, u West Hamu mu žele pokazati koliko je "propao" time što će dovesti Sama Johnstonea iz Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 25-godišnji golman trenutno brani za Aston Villu i jasno je da će teško dočekati šansu za Old Traffordu. Kako prenose mediji u Engleskoj ovaj golman je već obavio pregovore s West Hamom i još ostaje na ljeto da potpiše ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi