Hernanes: Lazio može savladati Juventus

Brazilac pun samopouzdanja

Hernanes: Lazio može savladati Juventus

Brazilac u redovima Lazija, Hernanes vjeruje kako njegova ekipa u subotu može savladati aktuelnog prvaka Italije, Juventus.

Stara dama je jedini poraz ove sezone doživjela protiv Intera početkom ovog mjeseca, dok će Lazio u ovaj okršaj ući nakon pobjede nad gradskim rivalom, Romom.

 

"Uradili smo šta smo morali protiv Rome, a budući da smo bili domaći tim morali smo pobijediti. Mislim da Laziju neko vrijeme ide dobro, a jedna utakmica ne može promijeniti zadovoljstvo navijača", rekao je saigrač našeg Senada Lulića te je dodao:

 

"Uvijek je važno igrati dobro to želimo uraditi i protiv Juventusa. Ide nam Juventus, a znamo da je tamo teško igrati. Da ste me pitali prije dvije sedmice, rekao bih da je to nemoguća misija i da je Juve nepobjediv. Bilo kako bilo, nakon pobjede Intera nešto je puklo, možda u podsvijesti i sada mi vjerujemo da možemo tamo pobijediti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Lazio je trenutno na petom mjestu u Seriji A sa 22 boda iz 12 susreta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti