Hernanes ostaje u Laziju

Brazilac sretan u Rimu

Hernanes ostaje u Laziju

Brazilac koji nastupa u redovima rimskog Lazija, Hernanes, povezivan je tokom sezone sa mnoštvom klubova, a najglasnije špekulacije su govorile da su za njegove usluge zainteresovani Bayern, Arsenal i Liverpool.

Međutim, sudeći prema izjavama Hernanesovog menadžera, Josepha Leeja, Brazilac ovog ljeta neće napustiti Olimpico.

 

"Susreo sam se sa predsjednikom Lazija, Claudiom Lotitom u februaru i on mi je rekao da ni po koju cijenu ne želi da se odrekne Hernanesa", rekao je Lee te je istakao da nije bilo nekog ozbiljnijeg interesa klubova za njegovog klijenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Dosta klubova je zvalo i raspitivalo se, međutim niko nije počinjao pregovore oko njegovog dovođenja. Hernanesu i njegovoj porodici je dobro u Rimu i nemaju želju da napuste Italiju. Njegov ugovor ističe 2015. godine i on ga želi ispoštovati do kraja", zaključio je Lee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.