Herrera suspendovan na dvije utakmice

Nakon crvenog kartona protiv Chelseaja

Herrera suspendovan na dvije utakmice

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Ander Herrera propustit će naredne dvije utakmice svoje ekipe u domaćim takmičenjima nakon što je dobio crveni karton sinoć protiv Chesleaja.

Podsjetimo, Manchester United je poražen sinoć na Stamford Bridge stadionu sa 1:0, a Herrera je dobio dva žuta kartona još tokom prvog dijela utakmice. Sinoćnju utakmicu propustio je i Šveđanin Zlatan Ibrahimović koji već odrađuje tri utakmice suspenzije nakon što je laktom u glavu udario fudbalera Bournemoutha Tyronea Mingsa.

Iako Herrera sinoć nije dobio direktan crveni karton već dva žiuta, zbog čega se inače pauzira samo jedna utakmica, Španac će pauzirati dva meča jer mu je ovo drugi put ove sezone da je isključen prije vremna što automatski znači još jedan dodatni meč suspenzije.

Dakle, Herrera će propustiti utakmice protiv Middlesbrougha i West Broma u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti