Bayern razbio Herthu u Berlinu

Bundesliga

Bayern razbio Herthu u Berlinu

E. Škorić

Nogometaši Bayerna slavili su uvjerljivu pobjedu u Berlinu nad Herthom (4:1).

Bayern je meč 20. kola Bundeslige lako riješio u svoju korist, pa je povećao bodovnu prednost nad Borussijom Dortmund i ona sada iznosi šest bodova.

Bavarci su dali gol već u drugoj minuti, ali je Tolisso bio u ofsajdu pa je poništen. U 25. minuti Tolisso ponovo pogađa, ovaj put sve čisto i gosti iz Minhena su stigli do vodstva.

Thomas Muller u 45. minuti pogađa za 2:0, a u nastavku gosti dolaze do još dva gola. Leroy Sane je bio strijelac u 75. minuti, četiri minute kasnije pogađa i Gnabry.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U 81. minuti je Ekkelenkamp postigao utješni pogodak za Herthu, koja danas nije bila ravnopravan rival favorizovanom Bayernu.

Bayerna nakon reprezentativne pauze očekuje derbi s Leipzigom, a Hertha dočekuje Bochum.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Bolja herta bila poderala ih ali sudije...
0 9
Klicko
Super Bayern Super Bayern hey hey
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi