2

Komentari (2)

M2596
Zašto kada se radi o Bayernu i igračima Bayerna vi morate od svega praviti nešto loše?!?!? ? Sam video koji ste objavili demantira to što ste napisali!!!! Neuer niti je pogriješio niti je imao sreće!!!! Znao je on dobro što radi, samo si je lijepo šutnuo loptu da ju može uhvatiti rukom!! A lopti su bila bliže dva igrača Bayerna nego igrač Herthe. Tako da je Neuer i jače šutnuo loptu neki od dva Bavarca bi stigao prije do lopte!!!! A infarkt je mogao dobiti samo onaj tko ne zna kakav je Neuer golman!!!! Čak je i komentator na SK pohvalio Neuera za to i još malo mu zapljeskao!!!! Još jednom kažem TO NIJE POGREŠKA, NI SREĆA, NEGO ZNANJE!!!! ODLIKA NAJBOLJEG GOLMANA U POVIJESTI NOGOMETA!!!!!
a1ska
Kakav bolan infarkt? Radi se o najobičnijoj utakmici u ligi koja se igra jer se mora igrati... Bayern im godinama pravi po 15-20 bodova razlike na prvom mjestu i da je izgubio od Herthe opet ce do kraja napraviti tu razliku. Kakav infarkt?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.