Legenda Bayerna morala na hitnu operaciju srca

Sve se dobro završilo

Legenda Bayerna morala na hitnu operaciju srca

Esmer Oštraković

Legendarni trener Bayerna, Jupp Heynckes, proživio je neke od najgorih trenutaka u svom životu u posljednjih nekoliko sedmica.

On je naime morao na hitnu operaciju srca, te mu je ugrađeno nekoliko bypassa, a sve je odrađeno iznenada jer su mu se zatvorile dvije arterije u prsima.

Bio je Heynckes dvije sedmice nakon toga u bolnici, ali sada je u dosta boljem stanju, a sve zbog toga što je operacija bila uspješna.

"To je bilo najgore vrijeme u mom životu. Nisam mogao spavati, vrijeme kao da je stalo, bilo je užasno", rekao je Heynckes.

Morao je tako Heynckes propustiti mnogo toga što je planirao, t ese nije pojavio na nekim jako važnim događajima u svijetu sporta.

Propustio je i veći dio Svjetskog prvenstva, te nije mogao prisustvovati finalnoj utakmici između Argentine i Francuske.

Naravno on iza sebe ima sjajnu trenersku karijeru, te je osvojio mnoge velike nagrade, ali i titule u svojoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Posljednja utakmica koju je pogledao u sklopu Svjetskog prvenstva bila je između Argentine i Australije kada su Argentinci slavili sa 2:1.

"Rekao sam svojoj ženi da će Argentina biti prvak. Tako je i bilo. Oni imaju Messija, kojem se svi mladi nogometaši dive i vole ga. On je kao otac sa svojim sinovima", rkeao je Heynckes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi