Hiddink: Još uvijek pregovaram sa Abramovičem

Holanđanin ne želi žuriti sa odlukom

Hiddink: Još uvijek pregovaram sa Abramovičem

Endin Čaušević

Iako su mnogi mediji u Engleskoj prenijeli da je Guus Hiddink novi menadžer Chelseaja, Holanđanin je sinoć demantovao te navode.

Naime, Hiddink je jučer stigao u London na pregovore sa Romanom Abramovičem, ali još uvijek nisu uspjeli dogovoriti saradnju. Iako je izvjesno da će on biti novi trener londonske ekipe, Hiddink je kazao da još ništa nije gotovo.

"Još uvijek pregovaramo i moguće je da ćemo iskoristiti ovaj vikend kako bi nastavili te pregovoren. Ovo može potrajati nekoliko sati ili nekoliko dana, još uvijek nisam rekao da ili ne. Želim prvo da sve istražim, pa ćemo vidjeti", kazao je Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji očekuju da će holadski stručnjak prisustvovati današnjoj utakmici Chelseaja na Stamford Bridgeu protiv Sunderlanda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije