Hiddink nahvalio Begovića

Trener hvali Begovića

Hiddink nahvalio Begovića

E. Škorić

Trener Chelseaja Guus Hiddink hvalio je bh. reprezentativnog golmana Asmira Begovića.

Begović je danas branio na golu Chelseaja protiv Swanseaja, a Hiddink ga je hvalio unatoč primljenom golu u 1:0 porazu Plavaca.

"Osim što je dobar golman, što je već dokazao u Premier ligi, Begović radi sjajan posao na treninzima. U svakom treningu je 100%  i jako pomaže Thibautu Courtoisu. Zato sam ga nagradio da zaigra barem jednom", rekao je Hiddink.

O samoj utakmici Hiddink je rekao...

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Očekivali smo tešku utakmicu. Oni su trebali bodove da bi potvrdili ostanak u ligi. Imali smo nekoliko poluprilika u prvih 20 minuta, ali nismo ih iskoristili, a onda znate da u nogometu za to obično budete kažnjeni što se nama i dogodilo. U drugom poluvremenu imali smo dominaciju, ali nismo stvorili puno šansi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije