Hiddink očitao lekciju navijačima Chelseaja
FOTO: EPA

Ovo im se neće svidjeti

Hiddink očitao lekciju navijačima Chelseaja

Adnan Beganović

U osmini finala FA kupa Chelsea je na Stamford Bridgeu "razbio" Manchester City. Slavili su Plavci rezultatom 5:1, no njihovi navijači su se pobrinuli da slavlje ne bude potpuno.

Naime, navijači Chelseaja su zasuli upaljačima i kovanicama fudbalere Cityja koji su proslavljali postizanje pogotka, a engleski mediji pišu da je jedan navijač Chelseaja zbog toga čak i uhapšen.

Nedolično ponašanje navijača londonskog kluba nije se svidjelo ni menadžeru Chelseaja Guusu Hiddinku.

Znam za incident sa kovanicama. Trebamo se suočiti sa činjenicama i klub osuđuje takve ljude. Lično mislim, da za takve ljude nema mjesta na tribinama stadiona", izjavio je Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Osuđujemo tako idiotsko ponašanje. Moramo pronaći one koji su odgovorni i spriječiti ih da dolaze na Szamford Bridge. Pomoći ćemo policiji u istrazi", dodao je holandski stručnjak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi