Higuain: Ako to Edena čini sretnim, želim mu sve najbolje

Oprašta se od saigrača?

Higuain: Ako to Edena čini sretnim, želim mu sve najbolje

E. Škorić

Argentinski napadač Gonzalo Higuain svjestan je da bi njegov klub, Chelsea, mogao ostati bez Edena Hazarda.

Hazard se nastavlja povezivati s Real Madridom nakon što se na trenersku poziciju vratio Zinedine Zidane, a igrači Plavaca svjesni su da bi mogli da ostanu bez najboljeg igrača.

Iz izjave Higuaina za ESPN moglo se "pročitati" da je itekako realna opcija da Eden na ljeto pređe u redove madridskog velikana.

"Šta da vam kažem? To su stvari koje uključuju rukovodioce kluba i želju igrača", rekao je bivši igrač Real Madrida, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada igrač ima želju, teško je promijeniti mišljenje. Ono što je bitno je Edenova odluka i odluka odbora. Nije me pitao o životu u Madridu, ali ako je to ono što ga čini sretnim, želim mu sve najbolje", kazao je Higuain.

Hazard je svoju sjajnu formu potvrdio i sinoć sa dva gola u pobjedi nad West Hamom (2:0).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi