Higuain "pokosio" Gattusa klizećim startom, a onda mu Kessie provukao loptu kroz noge

Gattuso "na meti" igrača Milana

Higuain "pokosio" Gattusa klizećim startom, a onda mu Kessie provukao loptu kroz noge

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sutra igraju veliki derbi protiv Juventusa u okviru finalnog meča Superkupa Italije.

Utakmica će se igrati u Saudijskoj Arabiji u Džedi, a ovo će biti prilika za Gennara Gattusa da donekle popravi sezonu i s peharom se vrati u Milan. Gattuso je već nekoliko puta bio bilzu otkaza, no čelnici kluba imaju i dalje povjerenje u njega zbog sjajnog odnosa s igračima.

Da je atmosfera u ekipi Milana zaista odlična najbolje se vidjelo na treningu pred okršaj s Juventusom. Gattuso je odlučio igrati "ševe" sa svojim igračima koji ga nisu štedili. Prvo mu je Higuain žestoko uletio klizećim, a samo nekoliko trenutaka kasnije Kessie mu je provukao loptu kroz noge.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi