Šta je to u lijevoj ruci? Higuain je pokušao da sakrije, ali uzalud...
Gonzalo Higuain je s ekipom Milana otputovao u Saudijsku Arabiju gdje se igra Superkup Italije, a rival Rossonerima bit će Juventus

Višak kilograma? Pa nije ni čudo

Šta je to u lijevoj ruci? Higuain je pokušao da sakrije, ali uzalud...

E. Škorić

Argentinski napadač Gonzalo Higuain uvijek se bori sa prekomjernom težinom, a sada je napadač Milana uhvaćen s Nutellom.

Higuain očigledno ne može odoljeti slatkišima, a to mu često stvara probleme jer se često nakon pauze pojavi s nekoliko kilograma viška.

Igrači Milana spremaju se za duel sa Juventusom u Superkuppu koji se igra u srijedu u Saudijskoj Arabiji, a fotografija iz aviona je otkrila Higuaina, koji je uzeo kutiju Nutella B-readyja.

Pokušao je da sakrije u lijevoj ruci slatkiše koje je imao, no novinarima to nije promaklo, pa su ga odmah napali kako se nimalo ne pridržava pravila o pravilnoj i zdravoj ishrani.

U međuvremenu, Higuain ni sam ne zna čiji je igrač. Trenutno je u Milanu na posudbu iz Juventusa, ali zatražio je transfer u Chelsea. Još nije poznato šta će se desiti, ali navodno Juve ne želi da ga proda Chlelseaju, pošto već ima dogovor s Rossonerima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se pronađe zajednički jezik Milana i Juventusa, Argentinac će otići u Chelsea, a crno-crveni će potražiti novog napadača.

Caption

Top Komentari

Edin Merlin
Zivi da bi jeo xaxaxaxa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi