Juventus odbio ponudu Chelseaja za Higuaina
Higuain bi u Chelsau trebao zamijeniti Alvaroa Moratu koji će, ali prema navodima London Evening Standarda, Juventus je odlučio da odbije ponudu Plavaca.

Nastavlja se saga oko Argentinca

Juventus odbio ponudu Chelseaja za Higuaina

E. Oštraković

Juventus je navodno odbio ponudu Chelsea da dovede Higuaina na posudbu.

Argentinac je u dvadeset nastupa u svim takmičenjima u dresu Milana postigao osam golova i upisao dvije asistencije.

Ipak, trener Milana Gennaro Gattuso navodno je izjavio da je Higuain spreman da napusti San Siro, a kao najizglednija opcija za nastavak karijere sjajnog napadača je Chelsea.

Higuain bi u Chelseaju trebao zamijeniti Alvara Moratu, ali prema navodima London Evening Standarda, Juventus je odlučio da odbije ponudu Plavaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, pretpostavlja se da Chelsea neće odustati od pokušaja da dovede Higuaina na posudbu, ali Juventus ne želi da pušta Argentinca na posudbu, nego želi da ga proda i to za 32 miliona eura.

Trener Chelseaja Maurizio Sarri poznat je kao veliki ljubitelj Higuaina, te da cijeni njegove kvalitet više nego vještine Morate.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi