Higuain: Pozdravljam sve koji su me kritikovali

Sretan zbog povratka u reprezentaciju

Higuain: Pozdravljam sve koji su me kritikovali

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain ponovo je dobio poziv u reprezentaciju Argentine, gdje ga neko vrijeme nije bilo.

Jorge Sampaoli je odlučio vratiti 31-godišnjeg napadača u tim pred prijateljske utakmice sa Italijom i Španijom, što će Higuainu biti prilika da se nametne uoči Svjetskog prvenstva.

"Sretan sam što sam nakon šest mjeseci ponovo član reprezentacije. To je znak da sam dobro radio i nadam se da ću uvjeriti selektora da me povede i u Rusiju", rekao je Higuain, kojeg su u prošlosti često kritikovali zbog njegovih igara i nezalaganja:

"Nisam ovdje kako bih pričao, moj posao je da igram fudbal. Samo ću pozdraviti sve koji su me kritikovali, nadam se da su sada sretni jer ja jesam".

Gonzalo Higuain je za reprezentaciju Argentine odigrao 68 utakmica i postigao je 31 gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi