Higuain: Znali smo da engleski klubovi ostavljaju prostora u odbrani

Napadač Juventusa nakon meča

Higuain: Znali smo da engleski klubovi ostavljaju prostora u odbrani

Sjajani napadač Juventusa Gonzalo Higuain bio je veoma zadovoljan nakon plasmana njegovog tima u četvrtfinale Lige šampiona.

Stara dama je sinoć porazila Tottenham na Wembleyju sa 2:1, a Higuain je bio strijelac izjednačujućeg gola. On je nakon utakmice rekao da je Tottenham sjajan tim, ali da ostavlja dosta prostora u odbrani.

"Bio je ovo veoma težak meč protiv sjajnog tima kakav je Tottenham, koji uvijek daje sve od sebe i veoma je agresivan. Ali, mi znamo da engleski timovi uvijek ostavljaju prostor nazad i znali smo da ćemo imati naše prilike", rekao je Higuain i nastavio:

"Morali smo iskoristiti naše prilike i iskoristili smo ih. Veoma sam sretan zbog pobjede, posebno jer nije lako preokrenuti rezultat na Wembleyju. Ponosan sam na ovaj tim i na medicinsko osoblje koje je učinilo sve kako bi me osposobili za ovaj meč. Hvala i mojoj supruzi koja je stala uz mene u posljednje dvije sedmice u kojima sam osjećao veliku bol", poručio je Argentinac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi