Higuain: Samo da nam Ramos ne zabije gol u 90. minuti
Foto: EPA

Argentinac pred finalni okršaj sa bivšim klubom

Higuain: Samo da nam Ramos ne zabije gol u 90. minuti

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain je veoma oprezan pred veliko finale Lige prvaka koje će Stara dama igrati protiv njegovog bivšeg kluba Real Madrida.

Higuain priznaje da se i dalje posebno divi svom bivšem saigraču, štoperu Reala Sergiju Ramosu, sa kojim će vjerovatno voditi najveću bitku kada se, u subotu, sastanu Juventus i Real.

"Nadajmo se da nam Ramos neće zabiti gol u 90. minuti...Veoma sam mu naklonjen, njemu i njegovoj porodici, mi i dalje stalno razmjenjujemo poruke", rekao je Higuain medijima, te dodao:

"Fudbal vas nekada stavlja u situacije poput ove u kojoj ću ja igrati protiv Reala."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Biće to izjednačen meč. Očekujem veoma tešku utakmicu - oni su navikli igrati ovakve utakmice...Bio sam tamo sedam godina i znam to veoma dobro, ali mi  želimo trofej koji Juve 'ganja' već godinama", rekao je Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi