Higuain se oprostio od saigrača, pa brzo izbrisao status

Šta se desilo?

Higuain se oprostio od saigrača, pa brzo izbrisao status

Veoma zanimljiva situacija desila se danas na društvenim mrežama na kojima profil ima napadač Juventusa Gonzalo Higuain.

On se, naime, oprostio od svog saigrača iz Juventusa Danija Alvesa, pa je veoma brzo izbrisao status.

Brazilac se tokom posljednjih sedmica povezivao sa odlaskom iz Torina, a najviše se govorilo da bi karijeru mogao da nastavi u Premiershipu. 

"Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. Želim ti sve najbolje i nadam se da ćemo ponovo imati priliku da igramo skupa", napisao je Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Status je brzo izbrisan jer je Gonzalo očito dobio naređenje da tu informaciju još uvijek ne bi smio objaviti na društvenim mrežama.

Dani Alves želi ugovor na duže staze sa Starom damom, ali mu u Juventusu ne žele ponuditi takvu vrstu saradnje obzirom da ima preko 30 godina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi