Hiroš: Iskoristili smo slabosti Orašja

Visoka pobjeda Goražda

Hiroš: Iskoristili smo slabosti Orašja

Fudbaleri Goražda jučer su pred svojim navijačima deklasirali Orašje sa 3:0. 

Romantičari sa Drine su u meču 24. kola 1. lige Federacije BiH uspjeli u potpunosti nadigrati Orašje i golovima Čakara, Gece i Rovčanina slaviti s uvjerljivim rezultatom. Za Goražde je to ujedno bila i zlata vrijedna pobjeda u borbi za opstanak. 

"Za nas je ovo bila jako važna utakmica i pobjeda je jedino dolazila u obzir. Na sreću, do nje smo uspjeli doći i sada smo korak bliže opstanku. Od početka utakmice smo krenuli ofanzivno. Znali smo sve o protivniku, a njihove slabosti smo iskoristili na najbolji mogući način i na kraju zasluženo slavili", kazao je nakon utakmice prvotimac kluba Amer Hiroš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde je pobjedom zauzelo desetu poziciju u 1. ligi Federacije BiH i trenutno na kontu ima 33  boda.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi