Historija Burnleyja ispisana: Dycheu ugovor vrijedan 15 miliona funti

Novi ugovor za engleskog menadžera

Historija Burnleyja ispisana: Dycheu ugovor vrijedan 15 miliona funti

E. Ganibegović

Engleski menadžer Sean Dyche je danas potpisao novi ugovor sa ekipom Burnleyja.

Burnley ove sezone igra zaista odlično, a trenutno se nalaze na osmoj poziciji engleske Premier lige sa 34 osvojena boda, pa i ne čudi što su u klubu donijeli odluku da produže saradnju sa Seanom.

Dyche je na klupu Burnleyja stigao 2012. godine i dosta uspješno vodi klub, a prema novom ugovoru na klupi ovog premijerligaša će ostati do juna 2022. godine.

Osim njega i njegov kompletan stručni štab je dobio nove ugovore. Naime, Dycheov novi ugovor je vrijedan nešto više od 15 miliona funti, najviše u historiji kluba, dok će mu sedmična primanja biti povećana na 70 hiljada funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti