Bh. reprezentativac dobio dvije ponude iz Premiershipa

Nakon Burnleyja želi ga i Crystal Palace

Bh. reprezentativac dobio dvije ponude iz Premiershipa

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Jozo Šimunović (23) na stolu ima dvije ponude iz engleske Premier lige.

Prije nekoliko dana interes za dovođenje 23-godišnjeg štopera pokazala je ekipa Burnleya, ali se sada u trku za njegovo dovođenje uključio i londonski Crystal Palace.

Ovaj tim je nedavno ostao bez defanzivca Scotta Danna, koji je doživio težu povredu. Jednostavno moraju pronaći zamjenu za ovog fudbalera i okrenuli su se dovođenju bh. fudbalera.

Spremni su Celticu ponuditi osam miliona funti za usluge ovog fudbalera. To je milion više od Burnleya, koji je prvi pokušao završiti posao, ali za sada im to nije uspjelo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izvjesno je da će Šimunović napustiti Celtic u narednom periodu. Preostaje da vidimo za koji klub će se odlučiti, a čini se kako će kolonija bh. fudbalera u Engleskoj biti povećana za još jedno ime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti