7

Komentari (7)

AfrikaPaprika
Mi se prepucavamo o lokalnim titulama i kupovima, ko je bolji u blatu jer smo u Evropi nista. Treba neko opet poljuljati vrh Premijer Lige.
Mesa.Sabanadzovic
Poubijajmo se.bosnjaci
elkobh1919
nikakvo cudo...ljudi sredili drzavu sad sredjuju fudbal a do juce im pekari i automehanicari igrali u ovom klubu....mi imamo profesionalce fudbalere hahaa
Benjamingst
Moze se u BiH popraviti kvalitet Fudbala. Al treba puno posla I rada I truda.... znaci imati cilj I viziju za buducnost.... nazalost kod nas svake godine sve gore i gore, nema truda, rada, ulaganja... itd
Svojprisebi
ma ko ce ulagat u zemlju punu nacionalizma i mrznje i preko 20 godina posle rata
Vitez
Gdje je Evropa a gdje smo mi
Benjamingst
Za koju godinu BiH sa San Marinom I Maltom kubovi bez Grupne faze.... Ako se nesto ne promjeni u nasim klubovima da krenu naprijed.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.