Hizfeld: Bayernu će biti teško zamijeniti Robbena i Riberyja

Bivši trener Bayerna

Hizfeld: Bayernu će biti teško zamijeniti Robbena i Riberyja

Iskusni fudbalski trener Ottmar Hitzfeld tvrdi da će Bayernu biti teško pronaći zamjenu za Arjena Robbena i Francka Riberyja. 

Dvojac je nedavno produžio ugovore sa minhenskom klubom, međutim jasno da je njihova karijera na zalasku i Bayern će polako priprema na život poslije njih. 

"U Bayernu već misle na budućnost, međutim Robbena i Riberyja neće biti nimalo lako zamijeniti. Oni nisu samo vrhunski igrači, oni su na nekom drugom nivou", kazao je Hitzfeld. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hitzfeld vrlo dobro poznaje situaciju u Bayernu obzirom da je tokom trenerske karijere s velikim uspjehom vodio Bavarce. Sa Bayernom je osvojio Ligu prvaka, pet titula prvaka Njemačke, tri nacionalna Kupa... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi