Hleb zna gdje će Alexis igrati naredne sezone
Foto: EPA

Vjerujete li Hlebu?

Hleb zna gdje će Alexis igrati naredne sezone

U posljednje vrijeme otočki mediji najviše pišu o čileanskom krilnom napadaču iz redova Arsenala Alexisu Sanchezu.

Alexis je tokom ljetnog prelaznog roka bio veoma blizu da napustio redove Građana, ali ga je Arsenal na kraju uspio zadržati i pored silnih pokušaja Manchester Cityja i PSG-a. 

Ipak, tek sada nastaju problemi za Topnike jer Alexisu ugovor ističe na kraju ove sezone i ako ga ne produži Arsenal od njegovog odlaska neće dobiti ni jedan euro. Naravno, Topnici su na to trebali misliti ranije, ali njihov nekadašnji fudbaler Alexander Hleb smatra da nema razloga da Alexis napusti klub. 

"Arsenal se našao u veoma teškoj situaciji kada je u pitanju Alexis Sanchez. S jedne strane, ako on ne želi da igra za klub bolje ga je prodati za dobar novac. U drugu ruku, on je veoma važan igrač i lider tima. Gledam ga ove sezone i mogu reći da se on još uvijek bori, da postiže golove i daje sve od sebe. Mislim da će on sačekati do zime da vidi kako će timu ići i možda će produžiti ugovor. Zašto ne bi ostao u Arsenalu? To je veliki klub sa ogromnom tradicijom, sjajnim navijačima i trener je Arsene Wenger. Zašto otići?", upitao se Hleb. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti