"Potpiši ovdje i uživaj u bogatstvu"

PSG ne prestaje

"Potpiši ovdje i uživaj u bogatstvu"

Edmir Škorić

Francuski PSG planira da dovede Alexisa Sancheza i nudi mu pravo bogatstvo.

PSG je ovog ljeta doveo Mbappea i Neymara, ali bogati vlasnici kluba očigledno ne žele stati na tome i već planiraju dovođenje još jedne zvijezde.

Navodno su Alexisu Sanchezu iz PSG-a ponudili devet miliona eura samo ako potpiše predugovorm čime bi se "ogradili" u slučaju da sjajnog Čileanca pokuša da dovede još neki klub narednog ljeta. Devet miliona eura za predugovor, pa sada zamislite koliko ide nakon toga...

A nije taja da su za ovog krilnog nogometaša zainteresovani mnogi velikani širom Evrope, ali teško da iko može da parira Parižanima.

Na Parku Prinčeva žele da Sanchez potpiše predugovor u januaru, a za to će ga dobro nagraditi, da bi na ljeto transfer bio ostvaren. Sanchez se najviše povezivao s Manchester Cityjem, no na kraju ljeta ostao je u Arsenalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo je trenutaka kada nije ni igrao kod Arsenea Wengera, što je samo pojačalo glasine da će biti prodan na kraju sezone. I sam Sanchez djeluje pomalo nezainteresovano i nezadovoljno, ali ako bi prihvatio PSG-ov "poklon", vjerovatno bi istog trenutka mogao da zaboravi na sve probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi