Portugalac neće na klupu Hajduka

Propali pregovori

Portugalac neće na klupu Hajduka

Samir Mlaćo

Portugalski mediji prenose da od dolaska portugalskog trenera Silasa na klupu Hajduka nema ništa.

Splićani su bili blizu dogovora sa sa 44-godišnjakom koji je posljednji angažman imao u Sportingu, no Hajduk nije pristao na njegove uvjete.

Navodno je ključni problem bio što je Portugalac želio dovesti svoje ljude u stručni štab, što iz Hajduka nisu prihvatili.

Hajduk je i dalje u potrazi za novim trenerom, a dok ne bude riješeno ovo pitanje, tim će voditi Boro Primorac.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Splićani nakon prvog dijela sezone zauzimaju tek peto mjesto sa 17 bodova i bliži su donjem dijelu tabele, nego gornjem.

Za vodećim Dinamo već zaostaju 16 bodova.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
I još imaju 2 utakmice manje koje će obje izgubiti pa će zaostatak za biti i veći za Dinamom. Hajduk je danas prosječni klub koji više ni za Europu ne konkurira.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi