Jakirović neće u Dinamo, ali mogao bi u drugi klub iz vrha 1.HNL: "Naravno da su zanimljivi"

Da li će još dugo ostati na klupi Plemića?

Jakirović neće u Dinamo, ali mogao bi u drugi klub iz vrha 1.HNL: "Naravno da su zanimljivi"

S. Mlaćo
Sergej Jakirović gotovo sigurno neće sjesti na klupu Dinama iz Zagreba.

Šef struke HŠK Zrinjski za sada je vezan za Plemiće, a u hrvatskim medijima se špekuliše da bi mogao doći na klupu HNK Rijeka.

Goran Tomić je odstupio nakon poraza u finalu Kupa od Hajduka, pa Riječani sada traže njegovog nasljednika.

Jakirović je kao nogometaš nosio dres ovog kluba, dobro poznaje stanje u 1. HNL i siguran da bi to za njega bio veliki izazov.

"Vidim da je Goran Tomić otišao, a iz Rijeke me još nitko nije službeno kontaktirao. S njim se redovitom čujem i čestitao sam mu, unatoč svemu, na jako dobroj sezoni. Još uoči odlaska u Zrinjski rekao sam da želim dolje napraviti dobar rezultat, a ako uspijem, zanimala bi me uvijek ponuda top četiriju hrvatskih klubova. Ako bi do toga došlo, sjelo bi se i razmislilo o toj opciji. Naravno da je Rijeka zanimljiva, pa igrao sam u njoj i znam što ona znači u hrvatskom nogometu“, istakao je Jakirović za novilist.hr.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodao je da ugovor sa Zrinjskim ima do 2024. godine, no da postoje klauzule u slučaju drugih ponuda.

Jakirović je ove sezone suvereno stigao sa Zrinjskim do titule prvaka u Premijer ligi te je ponio priznanje za najboljeg trenera lige.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Došlo vrijeme da ne može bilo ko uzet igrače i trenere Mostarskim klubovima, prije ko god valja iz Veleža odmah u Sarajevo ili Želju, isto kao iz zrinje u Dinamo i Hajduk al ne može više ! dosta je bilo
8 3
plemic
neće on nigdje ...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi