Senzacija na Maksimiru: Dinamo se obrukao protiv fenjeraša, Hajduk sutra ima veliku šansu

Domaćima zvižduci

Senzacija na Maksimiru: Dinamo se obrukao protiv fenjeraša, Hajduk sutra ima veliku šansu

S. Mlaćo
Velika kriza u Dinamu potvrđena je i početkom drugog dijela sezone u SuperSport HNL-u. Modri su večeras odmjerili snage sa Goricom i osvojili samo bod.

Velika kriza u Dinamu potvrđena je i početkom drugog dijela sezone u SuperSport HNL-u. Modri su večeras odmjerili snage sa Goricom i osvojili samo bod.

Bilo je 0:0, te su navijači Dinama razočarani napustili stadion. Gorica se branila cijeli meč i uspjela u svojim nakanama. Modri su poveli već u drugoj minuti preko Špikića, no VAR je poništio pogodak.

Nastavili su Modri sa atacima, 'kružili' oko gola, no  nije bilo pogotka.

Gorica se došla braniti, pred kraj smo vidjeli klasično 'bunarenje', Dinamo je bio bezidejan i na kraju se zadovoljio bodom.

Navijači Dinama imali su razloga za nezadovoljstvo, a čini se da su se problemi u rukovodstvu kluba i pravi rat sa Zdravkom Mamićem, prenijeli i na ekipu.

Oglasi

Dinamo je imao čak 80 posto posjed lopte, deset udaraca prema golu, no one 'prave' lopte nije bilo.

Itekako se osjetilo i neigranje Brune Petkovića koji se prije par dana povrijedio u prijateljskoj utakmici, a Ante Čačić je tada dobio brojne kritike mnogih koji su smatrali da je meč bio nepotreban, posebno zbog terena koji je bio natopljen.

Dinamo sada ima 42 boda, a Hajduk je na drugom mjestu i ima 35 bodova. Sutra će Splićani ugostiti Šibenik i pobjedom doći na četiri boda zaostatka.  Dinamo uz to ima utakmicu manje.

Gorica je na dnu, ima tek devet bodova i pokušat će 'uhvatiti Šibenik ili Rijeku.

Podsjetimo, bivši prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić žestoko je prije par dana prozvao sadašnje rukovodstvo i trenera Antu Čačića. Prozvao je Krešimira Antolića i uputio zaista velike uvrede.

Oglasi

Mamić je urlao i galamio, a dojam je da je tek na kraju pressice potpuno izgubio živce kada je počeo da psuje i vrijeđa Antolića.

"Moj klub ostavljam u situaciji kad nije dužan ni jednu kunu, kada je prvi, kada je osvojio 16 trofeja... Ja sam svoje snove realizovao. Majku ti *ebo svoju Antoliću u sedmom pokoljenju."

"Pa kako te nije sram da u kaznenoj prijavi pričaš i rugaš se 49 uglednih građana Dinama i kažeš da su se oni uvezali u zločinačko udruženje da bih ja sebi uzeo 50 miliona eura...", rekao je Mamić.

Ranije je govorio kako je situacija u Dinamo haotična te da klub već pada i da Hajduk trenutno ima bolju energiju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Hajduk ima bolju energiju. Hajduk bi bio najbolji klub u Hrvatskoj da zna poslovati. Tri četvrtine Hrvatske navijaju za Hajduk. Ali za to treba znanja koje tata ima."

 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Bas su glupi ovi nasi 'novinari' Cuj ajduk ima veliku sansu. Sta sve covjek nece procitati na ovom portalu. HAHAHAHAHAHAHA Oni porede ajduka sa Dinamom i eto daju im veliku sansu za nesto. OBJASNI NAM 'NOVINARU' ZA STA TO AJDUK IMA VELIKU SANSU????
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi