Prvi čovjek Hajduka je jasno zaprijetio: Nema više dopisa, očitovanja, svaki dan ćemo podsjećati!

Pravi haos nakon meča Varaždina i Hajduka u prošlom kolu

Prvi čovjek Hajduka je jasno zaprijetio: Nema više dopisa, očitovanja, svaki dan ćemo podsjećati!

Samir Mlaćo

Bitka u HNL-u se nastavlja. Kako na terenu, tako i van njega.

Bitka u HNL-u se nastavlja. Kako na terenu, tako i van njega.

Hajdukovci su mišljena da su žestoko oštećeni u Varaždinu (1:1) proteklog vikenda i da su ih sudije zaustavile na putu ka prvom mjestu.

Ipak, danas su se oglasili iz Komisije nogometnih sudija HNS-a i tvrde da Hajduk nije oštećen.

Izazvalo je to dodatno prozivke i još veće nezadovoljstvo navijača Hajduka.

"Rečeno je da prizna gol pa će se pogledati situacija Livaje. Uputa je pustiti igru, a onda će VAR utvrditi je li gol priznat sukladno pravilima igre. Pomoćnik je ponavljao da on misli da je ofsajd, ali je sudac inzistirao da se zastavica ne diže i da se pogodak prizna, a potom će VAR utvrditi je li gol trebao biti priznat", rekao je predsjednik navedene komisije Bruno Marić o situaciji u kojoj je Belcar zabio gol Hajduku, ali su se igrači splitskog kluba žalili da je prekršaj na Livaji na centru.

Oglasi

"Ako VAR sudac utvrdi da postoje više ofsajda, gleda se veći kako bi se što prije priznao ili poništio pogodak", dodao je između ostalog Marić.

Predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić žestoko je reagovao u razgovoru za TV svog kluba.

"U protekle tri i pol godine smo bili fokusirani isključivo na klub, no svjedoci smo šta se događa ovih dana. To je samo modus operandi što se događa već desetljeće u hrvatskom nogometu, a Hajduk je na to uvijek ukazivao. Bio sam dojma da mogu na drugi način prema vrhu HNS-a postići bolje rezultate, ali govorili su mi da to neće biti moguće, te su bili u pravu", rekao je Jakobušić.

Dotakao se i komisije za sudije.

"Mislim da imaju preveliku vidljivost. Oni su opterećenje za hrvatski nogomet, a odavno već mnogi im ne vjeruju. Oni su odavno izgubili kredibilitet, oni su nebitni. Ovdje je sve na onome ko donosi odluke, onaj ko upravlja komisijom, a to je predsjednik Saveza Marijan Kustić.

Oglasi

Predsjednik Uprave Lukša Jakobušić komentirao je današnju press konferenciju Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog...

Posted by HNK Hajduk Split on Wednesday, February 28, 2024

Moj način rada tri i pol godine nije urodio plodom, ili nas ne shvaćaju ozbiljno ili mene ne shvaćaju ozbiljno, a mi smo ovdje svi radi Hajduka. Nema više dopisa, ni očitovanja, nebitni su nam, trebaju nam konkretni koraci. Potrudit ćemo se da ga svaki dan podsjećamo na ulogu, te da nije samo uloga reprezentacija, već hrvatski nogomet za koji su preuzeli odgovornost. Ne radi Hajduka, ne za Hajduk, nego čisti i pravi hrvatski nogomet. Na tome ćemo insistirati", dodao je zagonetni Jakobušić.

Šta spremaju u Hajduku, ostaje da se vidi. Naravno da će suđenje sada biti u centru pažnje, te da će armija navijača Splićana možda i krenuti u otvoreni rat sa HNS-om.

Može to donijeti i probleme na utakmicama reprezentacije, ali ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U HNL-u je trenutno takva situacija da Rijeka ima 50 bodova i lider je na tabeli, Hajduk ima 49, a Dinamo 47 i utakmicu manje.

U narednom kolu u prvenstvu Rijeka dočekuje Varaždin, Hajduk Istru 1961, dok Dinamo gostuje kod Osijeka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi