HNS donio novu odluku i razočarao navijače

Nove mjere

HNS donio novu odluku i razočarao navijače

S. Mlaćo

Nogometni susreti u Hrvatskoj će se do kraja sezone igrati bez publike.

Ovu odluku danas je donio Izvršni odbor HNS-a, a razlog je povećanja broja zaraženih osoba u RH uslijed epidemije koronavirusa.

"Kako je HNS-u zaštita zdravlja igrača i drugih aktera na terenu te gledatelja na prvom mjestu, Izvršni odbor HNS-a donio je odgovornu odluku da se preostale utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, 1. Hrvatske nogometne lige za žene, HNK za žene te finale Hrvatskog kupa odigraju bez prisustva gledatelja. Time se želi minimizirati rizik mogućeg širenja virusa na nogometnim utakmicama, a da se pritom navedena natjecanja uspješno privedu svome kraju", stoji u odluci.

Propozicije također propisuju da se utakmice moraju organizirati u potpunosti poštujući propisane epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite RH i sukladno obveznim uputama Radne skupine HNS-a za pripremu nastavka takmičenja.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
**** vas virus sve niko nije zarazu na tekmi pokupio samo ce se 10000 ljudi okupit u kafiću ispred stadiona umjesto na stadionu i ovo je sve kriva sturja koja se protivi vlasti Šukera i sabotira Osijek na brojne načine ( primoranje Meštrovića na odlazak iz kluba jer je podrzavao Šukera , polufinale kupa protiv Rijeke, sad utakmica stoljeća za Osijek protiv Lokomotive)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi