Mamić o eventualnom povratku Halilhodžića: Silno to želim, ali nećemo nikoga moliti

Ko će na klupu Dinama?

Mamić o eventualnom povratku Halilhodžića: Silno to želim, ali nećemo nikoga moliti

S. Mlaćo

Ko će na klupu Dinama, glavno je pitanje u hrvatskoj sportskoj javnosti.

Matjaž Kek je odbio to, pa se traži novi trener na Maksimiru.

Pojavile su informacije da je jedan od kandidata bh. stručnjak Vahid Halilhodžić koji je već vodio Dinamo, ali nakon sukoba sa Zdravkom Mamićem, napustio je Modre.

Mamić je otvoreno govorio za Sportske novosti o eventualnom povratku trenutnog selektora Maroka. Šanse su blago rečeno male.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Znate, ja bih silno želio da se vrati Vahid Halilhodžić! On je jako dobro surađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima jako puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno jer kao izbornik Maroka ima spektakularnu plaću koja se mjeri u dva-tri milijuna eura. Ne da mi sad nekoga molimo, nećemo prostituirati instituciju Dinama, koji je veliki klub, ali i te ljude koji su apsolutno veliki treneri. No, sigurno su to treneri koji imaju kvalitetu za Dinamo", kazao je Mamić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pero98
Prvo si ga izvrijeđao a sad bi ga htio nazad. Zanimljivo.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi