Hoće li Baraban biti spreman za gradski derbi?
Baraban je izuzetno važan fudbaler za igru Slobode, te njegov evenutalni nedostatak u duelu protiv Tuzla Cityja predstavljaće veliki hendikep za ovaj tim

Oporavak ide u dobrom planu ali...

Hoće li Baraban biti spreman za gradski derbi?

E. Dindić

Fudbaleri Slobode prije reprezentativne pauze odigrali su jedan susret za zaborav protiv Čelika,  te su na kraju poraženi rezultatom 1:0 na svom terenu.

U ovom susretu svakako je timu sa Tušnja nedostajao je standardni fudbaler ovog tima Ivan Baraban. On je u duelu sa Željezničarem zadobio nezgodnu povredu, zbog koje je morao propustiti duel sa timom iz Zenice.

Oporavak ovog sjajnog fudbalera ide u dobrom smjeru, te on se već stavio na raspolaganje treneru Zlatanu Naliću, pred vrlo važan susret protiv Tuzla Cityja.

Međutim, još uvijek nije sigurno da li će Baraban biti spreman za susret protiv Tuzla Cityja, te tako pomoći Slobodi u veoma važnom susretu u pohodu na eventualnu prvu pobjedu u nastavku prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je loše otvorila nastavak prvenstva te u četiri kola koliko je odigrala osvojila je samo dva boda te postigla jedan gol. Podatci koji svakako ne mogu da zadovolje sve poklonike crveno-crne boje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi