Hoće li Ibrahimović razočarati navijače Uniteda?
Foto: EPA

Mogao bi na produženi odmor

Hoće li Ibrahimović razočarati navijače Uniteda?

Svaki navijač Manchester Uniteda s netrpljenjem čeka da vidi Zlatana Ibrahimovića na djelu.

Švedski napadač je najveće pojačanje Crvenih đavola za novu sezonu, a sve su prilike da će fanovi ovog kluba širom svijeta još malo sačekati da ga pogledaju na jednoj utakmici svog omiljenog kluba.

Nakon što je sa Švedskom završio nastup na Evropskom prvenstvu, Ibrahimović je dobio tri sedmice pauze, ali prema pisanju britanskih medija taj odmor bi mogao biti produžen uz Mourinhovo dopuštenje.

Ukoliko se to dogodi, Ibrahimović neće putovati na kinesku turneju koja uskoro slijedi. United prvu utakmicu u Kini igra 22. jula protiv Borussije u Šangaju, a tri dana kasnije je u Pekingu veliki meč protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fanovi Uniteda u dalekoj Kini će na djelu moći vidjeti nove igrače Erica Baillyja i Henrikha Mkhitaryana, ali bi svejedno Zlatanovo odsustvo predstavljalo veliko razočarenje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije