Mourinho u tri riječi opisao Ibrahimovića
EPA

Veseli se ponovnoj saradnji

Mourinho u tri riječi opisao Ibrahimovića

Jose Mourinho će u narednoj sezoni ponovo sarađivati sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Portugalac je nakon preuzimanja tima sa Old Trafforda odlučio angažovati Zlatana Ibrahimovića, a švedski napadač prema najavama za svoj novi klub debitovati 30. juča protiv Borussije Dortmund ili protiv Evertona 3. augusta. 

Mourinho je vrlo dobro upoznat sa Ibrinim kvalitetama i u razgovoru za inostrane medije opisao ga je u tri riječi. 

"Zlatan u tri riječi? Pobjednik, strijelac, zabavan", kazao je Mourinho, dodavši:

"Morate ga razumjeti. On je zabavan momak i ako ga ne znate, možda ćete misliti da je arogantan. Ali nije. Tako sam sretan što ga imam u Manchester Untied, a i naravno, on je sretan što ponovo radi sa mnom", podvukao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Ibrahimović je sa Manchester Unitedom potpisao jednogodišnji ugovor nakon što je po okončanju sezone napustio Paris Saint-Germain.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi