Hoće li ipak biti kompromisa?
Foto - EPA

Telegraph tvrdi da Messi ide

Hoće li ipak biti kompromisa?

Midhat Šljivak

Lionel Messi nije odustao od odlaska iz Barcelone iako klub ne želi da ga pusti.

Argentinac silno želi da ide, no jučerašnji pregovori nisu donijeli ništa novo, ali se očekuje da će danas biti nastavljeni.

TyC Sports objavio je kako postoji ogromna mogućnost da Messi odigra i narednu sezonu u dresu Barcelone, te da na kraju ode kao slobodan igrač iz kluba.

Međutim, takva opcija sigurno ne zadovoljava klub, a britanski Telegraph ima informacije po kojima bi Messi ipak mogao otići.

Navodno, moglo bi doći do ogromnog kompromisa sa obje strane. Messiju bi bilo dozvoljeno da ode iz kluba, a postavljena je cijena od "samo" 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je naravno odlična prilika za sve klubove da ga dovedu u svoje redove. Trenutna cijena od 700 miliona eura je jednostavno prevelika i nemoguća za sve, a nova bi povećala broj klubova koji ga mogu angažovati.

Nastavak pregovora o odlasku argentinske zvijezde zakazan je za danas i vidjet ćemo hoće li zaista doći do kompromisa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
Ma kakvi samo džaba pišu neće on nigdje... Barcelona je spala na to da je jedan igrač iznad kluba
3 0
mrki_ba
Ma 100% ce se dogovoriti da ide za 100m mozda i malo vise :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi