Hoće li James biti Perezova 'žrtva' kako bi ispunio vlastiti san?
James Rodriguez se nije naigrao previše u madridskom Realu. U Bayernu je pružao sasvim solidne partije, a interes za njegovim uslugama je ogroman

Predsjednik Reala spremio nestvarnu ponudu za Neymara

Hoće li James biti Perezova 'žrtva' kako bi ispunio vlastiti san?

Midhat Šljivak

Kolumbijac James Rodriguez na kraju sezone će se vratiti u redove madridskog Reala.

Ovom sjajnom fudbaleru na kraju sezone ističe ugovor o posudbi sa Bayernom, a James nema previše volje da ostane u Minhenu.

Ipak, kako stvari stoje neće se zadržati ni u Madridu. Njega Kraljevi žele prodati, ali prije prodaje pokušaće ga iskoristi kako bi dobili igrača kojeg žele - Brazilca Neymara.

Španski novinar Eduardo Inda objavio je kako predsjednik Reala Florentino Perez ima zanimljiv plan. Ponudiće PSG-u 170 miliona eura i Jamesa, a od njih traži Neymara.

Brazilski čarobnjak je velika želja predsjednika kraljevskog kluba. Silno ga želi dovesti na Santiago Bernabeu i čini sve kako bi taj san i ispunio.

Zato će sada pokušati nešto drugačijim pristupom. Nudi igrača i ogroman novac za Neymara, ali je pitanje da li će PSG na ovako nešto i pristati.

Realu su potrebna velika imena u klubu. Trenutno nemaju onog istinskog vođe i pravu zvijezdu, a Perez želi da to bude Neymar.

James između ostanka i odlaska iz Bayerna: U Madridu imam kuću, ljude koji me vole...

Ovaj 27-godišnji fudbaler je već drugu sezonu na posudbi u redovima bavarskog velikana, a ugovorom je do 2021. godine vezan za Real Madrid.

James je nedavno za španski Cadena SER otkrio šta bi se sa njim moglo desiti tokom ljeta. Čini se kako je njegova želja da ponovo obuče dres Kraljeva iz Madrida.

"Do juna imam ugovor sa Bayernom, pa ćemo vidjeti", rekao je James, te je nastavio:

"U Madridu imam sve, kuću, ljude koji me vole... Ne znam, ne znam, vidjećemo šta će se desiti. Za tada sam tu, ali nikad se ne zna šta budućnost nosi. Sada želim samo na pravi način završiti sezonu", rekao je James.

Na pitanje novinara da li bi se vratio u Madrid i da li mu nedostaje ovaj grad, dao je kratak i jasan odgovor:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Iskreno, da", zaključio je James.

Kolumbijac je ove sezone često bio u nemilosti trenera Nike Kovača. Često se žalio na tretman u klubu, a određeno vrijeme je bio van terena zbog povrede.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi