Hoće li Kenan Pirić ostati prvi golman Maribora? Sergej Jakirović je govorio o tome

Hoće li Kenan Pirić ostati prvi golman Maribora? Sergej Jakirović je govorio o tome

E. Škorić

Maribor sutra igra protiv Aluminija, a pitanje je ko će dobiti mjesto na golu slovenačkog velikana?

Pirić je zadržao status prvog čuvara mreže i po dolasku bivšeg bh. reprezentativca Sergeja Jakirovića na klupu Marirbora, mada je jednom bio izgubio svoje mjesto u jesenjem dijelu sezone, kada je tadašnji trener Darko Milanić više vjerovao iskusnom Jasminu Handanoviću.

Slovenački mediji navode da Pirić trenutno nije u pravoj formi, a Jakirović je upitanm hoće li Pirić ostati na golu ili će sutra dati šansu Handanoviću?

"Pogreške me ne muče; problem nastaje ako se greške ponove. Kada golman pogriješi, obično gol padne. Kenan dobro trenira. Greške se događaju. Imamo i Handanovića, a o tome ko će braniti, odlučit ćemo u nedjelju", objasnio je Jakirović.

Top Komentari

Saban
Piric je vjecito bio kiks golman nula bodova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti