Hoće li Musa u Bajevićev stručni štab?

Selektor U19 reprezentacije BiH

Hoće li Musa u Bajevićev stručni štab?

A. Čaušević

Dušan Bajević je danas imenovan za novog selektora A reprezentacije BiH te će u narednih 20-ak dana kompletirati stručni štab. 

Odmah nakon Bajevićevog imenovanja počelo se špekulisati o mogućim kandidatima koji će činiti ostatak štručnog štaba.

Kako sada stvari stoje legendarnom Mostarcu neće asistirati njegov sugrađanin i selektor U19 reprezentacije BiH, Slaven Musa.

Naime, Musa će i dalje nastaviti da obnaša funkciju selektora juniorske reprezentacije jer kako SportSport.ba nezvanično saznaje on je potpisao novi ugovor s NFSBiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovaj 48-godišnjak juniorsku reprezentaciju vodi od sredine prošle godine. Tokom trenerske karijere vodio je niz bh. klubova: Zrinjski, GOŠK, Široki Brijeg, Vitez i Čelik.

Inače, predsjednik krovne kuće bh. fudbala Elvedin Begić je danas kazao kako će Bajević u narednih 20 dana obaviti razgovore s potencijalnim saradnicima shodno planu i programu koji je već napravljen.

Top Komentari

sviRodjeni
Već se zna. Pomoćnik će mu biti Džemal Hadžiabdić.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi