Hoće li pripreme biti otkazane?
U Antaliji tornado razgrće sve oko sebe, a to može da zabrine i bh. klubove koji su planirali u februaru odraditi pripreme u ovom dijelu Turske

Tornado hara Antalijom

Hoće li pripreme biti otkazane?

Edmir Škorić

Turska Antalija ovih je dana na udaru tornata koji lomi sve ispred sebe, a do sada je povrijeđeno najmanje 12 osoba, dok je jedno dijete od 13 godina preminulo, a jedna osoba nestala.

Već danima ovim dijelom Turske haraju tornada, mada je danas bilo najgore. U oluji su oštećena dva aviona i jedan policijski helikopter, a guverner policije Munir Karaloglu je kazao da je povrijeđeno 11 osoba, jedna kritično, dok je u Kuzderesi nestala studentica.

U Antaliji se ovih dana nalaze brojni klubovi na pripremama, a tamo su sada i Hajduk, Dinamo Zagreb...

Igrači Čelika su u Antaliji, Hajdukovi se nalaze zarobljeni na aerodromu, gdje čekaju novi avion iz Beča i već 10 sati čekaju da krenu iz Turske, dok su igrači Dinama ranije otputovali.

Krajem mjeseca i početkom narednog planirali su put Antalije i neki bh. premijerligaši poput Željezničara, Sarajeva, Slobode...

Ostaje da vidimo hoće li posljednja dešavanja poremetiti planove bh. klubova, koji već godinama redovno odlaze u tursko ljetovalište kako bi se bolje spremili za drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

milivoje
Razbit ce turci tornado raketama,gdje ce pare zjaniti,nisu budale
0 2
Adnanos
To mi ovdje u juznoj Svedskoj uz more zovemo Vjetar piri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije